Vei DA viață fericirii? Sărbătorește-o La Castel!

Un DA răspicat

L-ai așteptat o viață. Și ai știut din prima clipă când l-ai văzut. Din felul în care te privea, cum îți vorbea, știai că vrei să fie tatăl copilului tău și că indiferent de unde vă vor purta pașii, nimeni și nimic nu vă va putea ține departe unul de celălalt. A fost un DA! răspicat.

Astăzi, visul tău s-a împlinit. În curând, rodul dragostei voastre va sosi pe lume, nerăbdător să-și cunoască părinții și să descopere o lume plină de povești și experiențe minunate.

Încă nu l-ai strâns în brate, dar îți imaginezi cum va arăta, cum va fi. Probabil va avea ochii lui și te va privi cu aceeași dragoste ca și el, în timp ce tu îl vei ține în brațe și îi vei șopti vorbe calde, cum doar o mamă știe să o facă.

Și va avea aceeași pasiune de frumos ca mama ta, alegând să vadă doar ce este mai bun și tandru în oameni. Și va avea mintea sclipitoare a tatălui tău, care de când te știi găsea soluții la toate problemele lumii. Și-ți imaginezi primii săi pași, pe care te vei grăbi să-i imortalizezi. Deși tu i-ai fotografiat deja cu sufletul și amintirea lor te va ține o viață.

Și-ți dorești ca timpul să treacă mai repede, să vină momentul în care îți vei strânge bebelușul în brațe și ziua de mâine ți se va părea un loc mai frumos de trăit.

Știm ce înseamnă bucuria unui copil și că este o emoție fără pereche. De aceea, La Castel înțelegem cât este de important pentru tine botezul copilului tău, care va face, alături de voi, părinții, nașii și cei care l-au iubit dinainte să se nască, primul pas în viață, în cadrul unei ceremonii festive de poveste.

Pentru că ne dorim să-ți fim alături la primul eveniment din viața copilului vostru și să împărtășim împreună fericirea unei minuni, ți-am pregătit în dar, pentru tine și oaspeții tăi:

- șampania pentru primirea oaspeților, din partea casei;

- cutia pentru daruri și suportul pentru lumânarea de botez;

- camera de hotel, oferită gratuit în seara evenimentului;

- 10% Discount din tariful de recepție la cazarea oaspeților, în seara evenimentului;

Îți promitem că evenimentul tău să fie fără cusur și îți punem la dispoziție una dintre sălile noastre: Castel BallRoom, Sala Regală, Sala Coloanelor, Sala Venețiană sau Terasa Turnurilor, pe care le poți decora după bunul tău plac, pentru ca fiecare detaliu să reflecte cu acuratețe dorințele tale prețioase.

Mai mult de atât, ți-am pregătit 4 variante de meniu, care conțin gustări reci, calde sau din pește și preparate principale, astfel încât tu să alegi dintr-o varietate de produse și combinații care să-ți încânte oaspeții la cel mai important eveniment al micuțului tău.

Și pentru a completa răsfățul divin, ți-am pregătit 4 pachete cu băuturi răcoritoare, calde și alcoolice, după cum urmează:

1.Open Soft Drinks

2.Open Bar Alcoholic Drinks

3.Open Bar Alcoholic Drinks/Basic

4.Open Bar Alcoholic Drinks/Premium

Te așteptăm La Castel, unde managerul nostru de evenimente te va consilia din primul moment, astfel încât botezul copilului tău să prindă un contur de poveste!