TERMENI ȘI CONDIȚII

Vă mulțumim că sunteți oaspeții noștri atât în Restaurantul La Castel*** cât și în mediu online!

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpărarea de produse implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Hotel Restaurant La Castel*** își rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o notificare prealabilă.

Precizări prealabile

Prețurile sunt exprimate în Lei cu TVA inclus. (TVA 9% pentru preparatele culinare și băuturi răcoritoare, TVA 19% pentru băuturile alcoolice ). Preparatele culinare prezentate pe site și în oferte sunt cu titlu orientativ. Imaginile preparatelor sunt cu titlu informativ, iar anumite caracteristici pot diferi față de fotografii (culoare, aspect, ambalare,…). Echipa Delivery Restaurant La Castel*** vă prezintă cât mai detaliat și corect produsele și respectă acuratețea informațiilor.

Informații, comunicări

Vizitatorii site-ul www.lacastel.ro , pot face comentarii și orice alte comunicări pe formularele de contact sau pe adresa de e-mail delivery@lacastel.ro atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător.
Orice încercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica conținutul, de a afecta serverul pe care rulează site-ul va fi considerată tentativă de fraudă. SC. Euro Market Junior. SRL își rezervă dreptul de a pune în mișcare plângerea penală împotriva celor care au încercat faptele descrise mai sus.
Fraudă constituie și plasarea unei comenzi cu adresă falsă sau date de identificare false. In acest caz vor fi anunțate organele competente pentru a soluționa cazul.

Confidențialitatea datelor și securitatea informațiilor

Accesarea www.lacastel.ro implică acceptul utilizatorilor ca datele personale să fie păstrate și prelucrate de SC. Euro Market Junior. SRL – Hotel Restaurant La Castel*** . Scopul prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre orice alte promoții sau activități desfășurate de Hotel Restaurant La Castel*** prin orice mijloace de comunicare ( poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.).

SC. Euro Market Junior SRL se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, excepție făcând operatorul de marketing. Pe site-ul www.lacastel.ro utizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale.

SC. Euro Market Junior.SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilzatorului, privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei utilizatorului.

Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru procesarea comenzilor. Datele personale vor putea fi transmise autorităților în drept, pentru verificarea tranzacțiilor comerciale, sau orice verificări justificative în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

SC. Euro Market Junior. SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic, dar nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiune sau eroare ale softului de plăți integrat în site, pus la dispoziția utilizatorilor în vederea efectuării unei plăți cu cardul on-line.

Litigii

SC. Euro Market Junior. SRL – Hotel Restaurant La Castel*** face tot posibilul ca toate neînțelegerile privind orice tip de dispută între părți să fie rezolvată pe cale amiabilă de către reprezentanții lor . In cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluționarea litigiilor va reveni Instaței Judecătorești competente din România.

Dispozițiile finale

Dacă una dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare , valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat .