Povestea La Castel

Orice poveste are un început și orice început se poate transforma într-o poveste. A noastră a început a se scrie în anul 2011, când am deschis porțile La Castel. Iar de atunci până în prezent, La Castel a devenit un simbol viu al rafinamentului ieșean, situat pe una din cele șapte coline, Copou.

Împreună cu voi, povestea merge mai departe!

Explorează farmecul

Restaurantului

La Castel

Într-un cadru feeric, rupt parcă din poveștile pe care le tot auzeai în copilărie, ne poți fi oaspete în camerele decorate cu grijă până la cel mai mic detaliu sau poți petrece o zi relaxantă în grădina noastră, unde servirea impecabilă completează preparatele desăvârșite ale bucătăriei La Castel.

Povestea La Castel

Orice poveste are un început. Și orice început se poate transforma într-o poveste. A noastră a început a se scrie în anul 2011, când am deschis porțile La Castel. Iar de atunci până în prezent, La Castel a devenit un simbol viu al rafinamentului ieșean, situat pe una din cele șapte coline, Copou.

Împreună cu voi, povestea merge mai departe!

Rafinamentul este
pasiunea noastră

Prin fiecare experiență culinară pe care o pregătim în detaliu pentru tine, încercăm să transformăm fiecare prânz, cină sau eveniment într-un moment de poveste. De-a lungul timpului am împletit bunul gust cu savoarea și aromele bucătăriei internaționale, dar și cu autenticitatea bucatelor românești, pentru a le face cunoștință oaspeților restaurantului nostru cu un univers gastronomic aflat mereu la înălțime.

La Castel este o combinație ideală de personal atent la nevoile tale, chefi medaliați la competiții culinare internaționale, atmosferă rafinată, servicii realizate cu pricepere și facilități de primă clasă, toate acestea formând o lume de poveste, în care tu ești personajul principal.

La Castel este o combinație ideală de personal atent la nevoile tale, chefi medaliați la competiții culinare internaționale, atmosferă rafinată, servicii realizate cu pricepere și facilități de primă clasă, toate acestea formând o lume de poveste, în care tu ești personajul principal

Echipa La Castel

TOP MANAGEMENT

C.R. Rădeanu Holicov

Președinte C.A.

Dana Buzilă

General Manager

0757 061 868 - manager@lacastel.ro

Mihaela Crainicu

Director Economic.

financiar@lacastel.ro

MIDDLE MANAGEMENT

CRISTIAN ZAMFIR

Executive Chef

executive@lacastel.ro

CATALIN COCEA

Executive Chef

executive@lacastel.ro

OPERATIONAL MANAGEMENT

Adrian Cojocaru

Sous Chef Executive

bucatarsef@lacastel.ro

Daniela Botezatu

Sous Chef Executive

bucatarsef@lacastel.ro

Alex Babii

Director de restaurant

sefsala@lacastel.ro

Cătălin Ungureanu

Şef Sală

sefsala@lacastel.ro

Ovidiu Gabriel

Şef Sală

sefsala@lacastel.ro

MIHAI MIHAI

Şef Sală

sefsala@lacastel.ro

VALENTIN HARTON

Şef Sală

sefsala@lacastel.ro

SALES & MARKETING MANAGEMENT

Simona nistor Boghean

Events Manager

evenimente@lacastel.ro

Cezara Ticu

Corporate Events Manager

corporate@lacastel.ro

TECHNICAL MANAGEMENT

Liviu Rădeanu

Şef Departament Tehnic

Liviu Anghelache

Şef Departament Tehnic

Întrebări?

Pentru orice întrebare sau nelămurire, contactează-ne și un membru al echipei La Castel va răspunde solicitării tale în maximum 48h.