Orice poveste are un început și orice început se poate transforma într-o poveste.
A noastră a început a se scrie în anul 2011, când am deschis porțile La Castel. Iar de atunci până în prezent, La Castel a devenit un simbol viu al rafinamentului ieșean, situat pe una din cele șapte coline, Copou.
Împreună cu voi, povestea merge mai departe!
Explorează farmecul
Restaurantului
La Castel
Într-un cadru feeric, rupt parcă din poveștile pe care le tot auzeai în copilărie, ne poți fi oaspete în camerele decorate cu grijă până la cel mai mic detaliu sau poți petrece o zi relaxantă în grădina noastră, unde servirea impecabilă completează preparatele desăvârșite ale bucătăriei La Castel.
Povestea La Castel
Orice poveste are un început. Și orice început se poate transforma într-o poveste.
A noastră a început a se scrie în anul 2011, când am deschis porțile La Castel. Iar de atunci până în prezent, La Castel a devenit un simbol viu al rafinamentului ieșean, situat pe una din cele șapte coline, Copou.
Împreună cu voi, povestea merge mai departe!
Rafinamentul este
pasiunea noastră
Prin fiecare experiență culinară pe care o pregătim în detaliu pentru tine, încercăm să transformăm fiecare prânz, cină sau eveniment într-un moment de poveste. De-a lungul timpului am împletit bunul gust cu savoarea și aromele bucătăriei internaționale, dar și cu autenticitatea bucatelor românești, pentru a le face cunoștință oaspeților restaurantului nostru cu un univers gastronomic aflat mereu la înălțime.
La Castel este o combinație ideală de personal atent la nevoile tale, chefi medaliați la competiții culinare internaționale, atmosferă rafinată, servicii realizate cu pricepere și facilități de primă clasă, toate acestea formând o lume de poveste, în care tu ești personajul principal.
La Castel este o combinație ideală de personal atent la nevoile tale, chefi medaliați la competiții culinare internaționale, atmosferă rafinată, servicii realizate cu pricepere și facilități de primă clasă, toate acestea formând o lume de poveste, în care tu ești personajul principal
Echipa La Castel
TOP MANAGEMENT
C.R. Rădeanu Holicov
Președinte C.A.
Dana Buzilă
General Manager
0757 061 868 - manager@lacastel.ro
Mihaela Crainicu
Director Economic.
financiar@lacastel.ro
MIDDLE MANAGEMENT
CRISTIAN ZAMFIR
Executive Chef
executive@lacastel.ro
CATALIN COCEA
Executive Chef
executive@lacastel.ro
OPERATIONAL MANAGEMENT
Adrian Cojocaru
Sous Chef Executive
bucatarsef@lacastel.ro
Daniela Botezatu
Sous Chef Executive
bucatarsef@lacastel.ro
Alex Babii
Director de restaurant
sefsala@lacastel.ro
Cătălin Ungureanu
Şef Sală
sefsala@lacastel.ro
Ovidiu Gabriel
Şef Sală
sefsala@lacastel.ro
MIHAI MIHAI
Şef Sală
sefsala@lacastel.ro
VALENTIN HARTON
Şef Sală
sefsala@lacastel.ro
SALES & MARKETING MANAGEMENT
Simona nistor Boghean
Events Manager
evenimente@lacastel.ro
Cezara Ticu
Corporate Events Manager
corporate@lacastel.ro
TECHNICAL MANAGEMENT
Liviu Rădeanu
Şef Departament Tehnic
Liviu Anghelache
Şef Departament Tehnic
Întrebări?
Pentru orice întrebare sau nelămurire, contactează-ne și un membru al echipei La Castel va răspunde solicitării tale în maximum 48h.