Restaurant La Castel

Cel mai bun loc de evadare într-un cadru natural de poveste, în pădure, lângă cascadă, într-o oază de relaxare şi ospitalitate.

Despre RESTAURANTUL NOSTRU

Despre
RESTAURANTUL
NOSTRU

Restaurantul La castel, locul în care relaxarea se îmbină cu ospitalitatea, te aşteaptă să serveşti fie un prânz cu persoanele dragi, fie o cină romantică. Întâlnirile de afaceri sunt mai productive în acest mediu, atât de aproape de natură, datorită soluțiilor de business pe care le concepem special pentru companii.

Pentru a vă încânta simţurile, echipa noastră de chefi talentați, cu o vastă experienţă, v-a pregătit un meniu internațional, condimentat şi cu autenticele preparate românești, bucurându-vă papilele gustative cu arome deosebite. Această echipă de bucătari experimentați are în palmares nenumărate medalii câștigate la concursurile gastronomice naționale și internaționale și sunt pregătiți să-și dovedească talentul.

Explorează

LOCAȚIA DE POVESTE

Plasate într-un cadrul natural, restaurantul şi grădina noastră de vară îţi oferă o experienţă culinară completă.

Restaurantul
La Castel

Pizza, paste sau meniuri gourmet, oricare dintre acestea îţi vor răsfăţa papilele gustative prin combinaţii de arome fine, dar puternice. În restaurantul nostru vei regăsi o atmosferă de poveste și vei putea pătrunde într-un univers al rafinamentul și al eleganței. Savoarea preparatelor, platingul spectaculos și ospitalitatea angajaților te vor face să revii cu siguranță.

Grădina de vară
La Castel

Vrei să te bucuri de zilele călduroase de vară într-un cadru natural fermecător? Alege să iei masa în grădina de vară La Castel, amenajată cu o atenție deosebită la detalii. Trăiește clipe memorabile într-un spațiu liniștit care invită la relaxare și contemplație. Design-ul natural este completat perfect de elementele arhitecturale rustice și frumusețea aranjamentelor florale.

Rezervă o masă

Ce spun clienții noștri