La Castel Iași: Destinația ta de vis pentru evenimente memorabile

În inima Iașului, La Castel reprezintă un etalon de eleganță și rafinament în domeniul organizării de evenimente. Cu o tradiție de 13 ani, această destinație de excepție a devenit scena a sute de petreceri memorabile, fiecare contribuind la reputația sa de excepție și la stabilirea unor standarde elevate în sectorul evenimentelor. Fie că este vorba de nunți de basm, evenimente corporate sau întâlniri private, complexul nostru este alegerea ideală, oferind un cadru de poveste pentru cele mai frumoase momente din viața voastră.

Succesul La Castel este rodul eforturilor unei echipe de specialiști pasionați, angajați să furnizeze servicii de neegalat și atent personalizate. De la organizatori la bucătari și personalul de servire, fiecare aduce un aport valoros, colaborând strâns pentru a perfecționa fiecare aspect al evenimentului. Această armonie și meticulozitatea detaliilor sunt cele care consolidează poziția La Castel ca destinația supremă pentru nunți de neuitat.

Unde vei petrece?

La Castel Iași dispune de săli de evenimente variate, ideale pentru nunți și alte ocazii speciale, cu capacități care variază pentru a se potrivi oricărui tip de eveniment. Printre acestea se numără 

  • Green View Salon, cu o capacitate de 400 de locuri, impresionează prin spațiul generos și priveliștile pitorești ale naturii înconjurătoare, creând o atmosferă de neuitat.
  • Castel Ballroom, ce poate găzdui până la 350 de persoane, este esența rafinamentului și luxului, oferind un cadru splendid pentru cele mai fastuoase evenimente, unde fiecare detaliu strălucește de eleganță.
  • Terasa Turnurilor cu o capacitate de 200 de locuri oferă o atmosferă unică sub cerul liber și este perfectă pentru evenimente în aer liber.
  • Sala Venețiană are o capacitate de 120 de locuri și este perfectă pentru evenimente intime, remarcându-se prin detaliile sale artistice și atmosfera distinsă.
  • Sala Regală cu o capacitate de 130 de persoane impresionează prin grandiozitate și decorul luxuriant, fiind ideală pentru găzduirea unor evenimente fastuoase.
  • Restaurant La Castel (60 de persoane) și Sala Coloanelor (70 de persoane) sunt spații intime, oferind un cadru exclusivist și rafinat pentru evenimente mai mici, dar la fel de memorabile.

Te căsătorești în curând?

La Castel Iași își surprinde clienții cu o ofertă unică: campania „Nunta la 1 leu”. Această inițiativă este concepută pentru a oferi cuplurilor șansa de a-și celebra dragostea printr-o nuntă de neuitat, la un cost simbolic. 

 

Semnarea unui contract până la data de 1 mai 2024 determină automat intrarea în tragerea la sorți pentru această campanie. 

 

Cununia civilă La Castel

 

La Castel transformă cununiile civile în evenimente de poveste, oferind posibilitatea organizării ceremoniei în grădina sa încântătoare. Cu meniuri personalizate, fie servite individual fie sub formă de bufet, și decoruri realizate în colaborare cu Gardenia, fiecare detaliu este gândit pentru a crea o atmosferă de vis. Beneficiați de consultanță dedicată în organizarea evenimentului și de o primire caldă a oaspeților cu vin spumant, pentru un număr de până la 50 de persoane, la meniuri selectate.

Cum e experiența La Castel?

Pe lângă sălile noastre impresionante și pachetele de nuntă, La Castel oferă o serie de facilități și servicii menite să vă asigure că evenimentul dumneavoastră este perfect:

  • Cazare de lux: Pentru miri și oaspeții lor, oferim posibilități de cazare în camerele noastre elegante, asigurând confortul și relaxarea tuturor. În plus, oferim 10% discount în zilele de vineri și 5% discount în zilele de sâmbătă sau duminică

 

  • Gastronomie premium: Meniurile noastre sunt create de chefi renumiți, promițând o experiență culinară de neuitat, cu preparate care satisfac chiar și cele mai exigente gusturi.

 

  • Servicii personalizate: Echipa noastră de profesioniști este dedicată să vă ofere un serviciu impecabil, personalizând fiecare eveniment pentru a reflecta viziunea și dorințele dumneavoastră.

 

La Castel își întâmpină oaspeții cu o serie de atenții speciale pentru a transforma fiecare nuntă într-o poveste de neuitat. 

 

Oferim consultanță dedicată pentru organizarea evenimentului, asigurând că fiecare detaliu este perfect. Mirii vor beneficia de cazare gratuită în noaptea nunții, un gest de ospitalitate care subliniază importanța evenimentului. La sosire, oaspeții vor fi întâmpinați cu vin spumant, adăugând o notă de sărbătoare momentului. Pentru a personaliza experiența, mirii vor primi pahare gravate, o cutie eleganta pentru daruri și un suport stilizat pentru lumânările de cununie. 

În plus, oferim patru meniuri fără cost pentru miri și nașii lor, împreună cu posibilitatea de a degusta gratuit un meniu la alegere, garantând că selecția culinară va fi pe deplin pe măsura așteptărilor.

 

La Castel este locația ideală pentru evenimente corporate, oferind un cadru exclusivist și servicii de înaltă calitate pentru întâlniri de afaceri, conferințe, seminarii sau petreceri de companie. Echipa noastră dedicată asigură suport complet în organizarea evenimentului, de la planificare la execuție, garantând un succes remarcabil. Spațiile versatile și dotările moderne facilitează desfășurarea în condiții optime a oricărui tip de eveniment corporate, promovând o atmosferă profesională, dar în același timp caldă și primitoare. 

 

Îți oferim facilități corporate de top, inclusiv spații flexibile pentru 20 până la 400 de persoane, adaptate pentru conferințe, evenimente de afaceri și alte întâlniri profesionale. Cu 7 săli dedicate, acces gratuit la Wi-Fi, echipament audiovizual avansat, inclusiv 6 ecrane LED și sistem de traducere simultană, plus servicii de sonorizare de înaltă calitate și climatizare, locația asigură desfășurarea impecabilă a oricărui eveniment. Serviciile complete includ opțiuni de catering variate, de la coffee break-uri la cine festive, toate completate de consultanța specializată a unui Corporate Events Manager.