Din 2024 serviciile de wedding planning ale Deliei Nistor sunt incluse în pachetul de evenimente La Castel

Începând cu acest an, Delia Nistor face parte din filosofia noastră și este un element cheie al serviciilor impecabile pe care le oferim. Astfel, mirii vor avea parte de o organizare atent pusă la punct pentru evenimente cu adevărat WOW!

Bucură-te de o experiență WOW, atent orchestrată de Delia Nistor Wedding Planner

Aici fiecare poveste de dragoste devine un adevărat basm, iar pentru a vă ghida prin acest labirint al iubirii, am adus în echipă un adevărat alchimist al fericirii – Delia Nistor Wedding Planner.

 

Beneficiile pe care Delia Nistor le aduce evenimentului vostru

Cu ani de experiență în spate, Delia și echipa ei aduc un bagaj bogat de cunoștințe în organizarea nunților, fiind pregătiți să transforme fiecare detaliu într-un moment de neuitat
Planificarea unei nunți poate fi copleșitoare, iar aici intervenim noi pentru a vă ușura munca. De la selecția furnizorilor până la gestionarea detaliilor, lăsați-ne să preluăm povara organizării, astfel încât să vă puteți concentra pe bucuria și emoțiile ce vor urma.
Cu o abordare atentă și eficientă, Delia vă ajută să vă stabilizați bugetul și să faceți alegeri înțelepte, astfel încât să vă puteți bucura de o nuntă de vis fără a vă depăși resursele financiare.

Având o rețea solidă de parteneri în industria nunților, vă putem conecta cu cei mai buni furnizori prin intermediul cărora să beneficiați de oferte exclusive, asigurându-ne că fiecare aspect al nunții este gestionat cu profesionalism și atenție la detalii.

La Castel și Delia Nistor colaborează îndeaproape pentru a asigura că fiecare detaliu este gestionat cu precizie și eficiență. De la aranjarea spațiului și coordonarea programului evenimentului până la gestionarea echipamentului tehnic necesar (cum ar fi sonorizarea și scena), ne asigurăm că nunta voastră să decurgă fără probleme, oferindu-vă o experiență WOW.

Cu Delia în fruntea echipei, puteți avea încredere că totul va decurge fără probleme. Astfel, puteți să vă bucurați de procesul de planificare și de ziua nunții, știind că suntem aici pentru a vă sprijini în fiecare moment.

Fiecare element logistic este pus în mișcare cu atenție și profesionalism, pentru ca totul să decurgă fără probleme. De la momentul în care primiți oaspeții până la plecarea lor, suntem prezenți pentru a asigura că totul este la locul său și că fiecare moment este perfect coordonat. În plus, în cazul apariției unor situații neprevăzute sau a problemelor, suntem pregătiți să intervenim rapid și eficient.

Delia Nistor vă va încânta cu idei și soluții creative, transformând locația într-un spațiu unic și memorabil. Cu experiența ei vastă în organizarea nunților, este gata să vă surprindă cu aranjamente, decoruri și elemente inovatoare care să aducă un plus de magie și farmec evenimentului vostru.

Alege una din sălile noastre!

Cu cele mai elegante și versatile 7 săli de evenimente din oraș, La Castel este locul perfect pentru a transforma orice nuntă într-o experiență de neuitat. Fiecare sală este proiectată pentru a vă oferi o experiență personalizată, adaptată gusturilor și bugetului vostru.

Economisești până la 1500€

!!! Cum economisesti? Ce ofera Delia, cat ar costa daca ai face singur vs cat costa in schema asta. Ce primesti mai mult decat daca faci singura? 

Completează formularul și împreună vom da contur evenimentului vostru!