Evenimente Corporate

Armonia și starea de bine a angajaților contribuie la succesul companiei. Fie că dorești să celebrați împreună un moment important sau să susții o conferință sau o întâlnire de afaceri, La Castel este locația perfectă. Evenimentul tău corporate își găsește locul într-o locație elegantă și exclusivistă, ce-ți pune la dispoziție meniuri delicioase și servicii la cele mai înalte standarde.

Vă punem la dispoziţie trei săli de conferinţe, special concepute pentru a întâmpina nevoile de business ale companiei dumneavoastră, având dotări tehnice moderne şi complete, de ultimă generaţie.

În completarea ofertei, propunem și una dintre sălile noastre de evenimente adaptată la specificul conferinței dumneavoastră.

Vă asigurăm soluţia ideală pentru cocktail-uri, coffee break, prânz, cină sau alte evenimente, în funcție de nevoi sau preferințe.

Săli potrivite pentru
Evenimente Corporate

GREEN VIEW SALON
Potrivită pentru evenimente mari
Capacitate: 400 locuri

Poveştile de dragoste nemuritoare se scriu în paşi de dans în acest cort fantezie, creat special pentru a întări comuniunea om-natură.

Castel Ballroom
Potrivită pentru evenimente mari
Capacitate: 350 locuri

Vă doriți ca momentul uniunii destinelor voastre să fie o nuntă de poveste? Castel Ballroom este scena perfectă pentru ca acesta să aibă loc. Evenimentul vostru va fi cuprins de note elegante, conferite prin designul de excepție, amenajat fară cusur, în cele mai mici detalii.

Terasa Turnurilor
Potrivită pentru evenimente medii si mari
Capacitate: 250 locuri

Prin spațiul vitrat și deschis al acestei săli permitem naturii ce înconjoară locația să pătrundă în spațiul interior și să se împletească armonios cu acordurile muzicii și eleganța designului stabilit pentru evenimentul tău.

Sala Regală
Potrivită pentru evenimentede talie medie
Capacitate: 130 locuri

O sală cu adevărat demnă de orice rege şi regină. Elementele de design interior insuflă acea atmosferă nobilă, pe care o poți găsi într-un cadru regal. Sala va fi mereu amenajată conform dorințelor tale, până la cel mai mic detaliu.

Sala Coloanelor
Potrivită pentru evenimente mici
Capacitate: 50 locuri

Imediat ce vei păși în această sală vei fi cuprins de o atmosferă de o eleganță subtilă, conferită de coloanele ce o susțin şi de elementele de design aerisite. Sala este perfectă atât pentru evenimente corporate, cât şi pentru evenimente mai apropiate sufletului tău.

Formular pentru rezervări evenimente

Ce spun clienții noștri

Rezervă o sală