Povestea La Castel

Orice poveste are un început. Și orice început se poate transforma într-o poveste. A noastră a început a se scrie în anul 2011, când am deschis porțile La Castel. Iar de atunci până în prezent, La Castel a devenit un simbol viu al rafinamentului ieșean, situat pe una din cele șapte coline, Copou.

Împreună cu voi, povestea merge mai departe!

Orice poveste are un început. Și orice început se poate transforma într-o poveste. A noastră a început a se scrie în anul 2011, când am deschis porțile La Castel. Iar de atunci până în prezent, La Castel a devenit un simbol viu al rafinamentului ieșean, situat pe una din cele șapte coline, Copou.

Împreună cu voi, povestea merge mai departe!

Hotel

La Castel

Eleganța pătrunde cu ușurință în toate camerele Hotelului La Castel, unde amenajarea într-o notă regală te va vrăji iremediabil de cum ne treci pragul. Tavanele înalte și ferestrele largi permit luminii să accentueze designul distins al acestora.

Punem la dispoziția voastră facilități de cazare ce constau în 27 de camere Single şi Double, 2 apartamente matrimoniale, 1 apartament Regal şi 2 suite SPA. Acestea îmbină în proporții perfecte confortul deplin și luxul discret, detaliile clasice și facilitățile moderne, pentru a oferi deopotrivă spațiu, lumină, eleganță și note contemporane în amenajare.

Echipa La Castel

TOP MANAGEMENT

C.R. Rădeanu Holicov

Președinte C.A.

Dana Buzilă

General Manager

0757 061 868 - manager@lacastel.ro

Mihaela Crainicu

Director Economic.

financiar@lacastel.ro

FRONT OFFICE / DELIVERY MANAGEMENT

Roxana Steclariu

Front Office Manager

0749 225 220 rezervari@lacastel.ro

SALES & MARKETING MANAGEMENT

Simona nistor Boghean

Events Manager

evenimente@lacastel.ro

SALES & MARKETING MANAGEMENT

Cezara Ticu

Corporate Events Manager

corporate@lacastel.ro

TECHNICAL MANAGEMENT

Liviu Rădeanu

Şef Departament Tehnic

Liviu Anghelache

Şef Departament Tehnic

Întrebări?

Pentru orice întrebare sau nelămurire, contactează-ne și un membru al echipei La Castel te va contacta în maxim 48h.