DA! Am o nuntă ca-n povești La Castel

Te sărută pe frunte. ,,Bună dimineața, iubito!”, șoptește o voce binecunoscută. Deschizi un ochi și te uiți la el pe furiș. Ce hoață! Dar cine te alintă mai frumos decât el?

O nouă zi împreună și ți se pare că trăiești un vis. De când l-ai cunoscut, prietenii nu te mai recunosc. Te-ai schimbat atât de mult, de parcă viața de dinainte de el îți pare o amintire a altcuiva. Da, da, tu care ai zis mereu că nu vrei familie, copii, chestii. Asta e, îți zici. Ai crescut. Și e așa frumos!

Uneori simți că îți explodează pieptul de fericire. Mai ales că… Hai, nu-mi spune că ai uitat. Cine să te creadă? A început numărătoarea inversă! Mâine se fac 2 săptămâni de când te-a cerut. Îți amintești și deja chicotești! Cine ar fi crezut? Tu, mireasă. Asta-i bună! Hic… dar ce frumos strălucește! Piatră neagră, rară, exact ca tine. Tu, prințeso, tu!

Mnoh… dar acum ar trebui să te apuci de organizare. Da, asta trebuie să faci! Să-ți alegi restaurantul, formația, nașii, rochia. Hihi! V-ați hotărât deja, o veți face în 2 ani. Nunta. Și suntem siguri că va fi așa cum vă doriți voi. O să alegeți oameni frumoși ca nași, o să vă cânte toată petrecerea exact ce vă place vouă și celor dragi, evident. Iar rochia… Doamne, vei fi cea mai frumoasă!

Suntem siguri că te vei descurca extraordinar cu toate. Și pentru că ne dorim să ai o nuntă ca în povești, te invităm la noi, La Castel! Avem săli de poveste, meniuri pe alese, o grădină fermecătoare și experți în organizarea de evenimente, care îți vor ghida pașii spre drumul în doi, în cea mai importantă zi din viața voastră!