Botez

la castel

Despre

campanie

La Castel împreună cu INIMO dăruiește un botez gratuit pentru îngerașul tău. Toți cei care semnează un contract pentru organizarea unui botez între 1 iunie și 15 august intră automat în tombola noastră, iar marea extragere va avea loc în cadrul Festivalului Inimo, desfășurat între 18-20 august.

Iar în perioada 1 iunie - 31 decembrie, pentru fiecare invitat la botez, La Castel va dona 1 euro către Inimo, Festivalul Caritabil organizat de Asociația Glasul Vieții împreună cu părintele Damaschin. Este șansa perfectă de a transforma un moment special într-un gest de generozitate, ajutând copiii și familiile aflate în dificultate.

Festivalul Internațional al familiei, al vieții și al faptelor bune

Hai la INIMO

pe 18-20 august!

Participând la Festival, ai șansa să ajuți un copil sărman să meargă la școală, contribuind la pachețelul acestuia cu rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte de cea mai bună calitate, în cadrul proiectului Grăuntelui de Muștar. CU DUMNEZEU, ÎMPREUNĂ, FACEM OAMENI MARI!

cadrul perfect pentru botezul copilului tău

ofertă botez

PREȚURI DE LA 51 Euro/ persoană

Prețurile sunt fără TVA inclus, la care se adaugă TVA, conform legislației în vigoare la data desfășurării evenimentului

Descoperă variantele de meniu

Cadouri
de la noi pentru

Botez de poveste!

În plus

botez de poveste!

Servicii extra

Termeni și condiții

Servicii extra

Termeni și condiții

Formular pentru rezervări evenimente