Aniversări și mese festive

Fiecare zi de naștere, zi onomastică, aniversare a relației sau poate o reușită în plan profesional ne oferă ocazia de a împărtăși din bucuria noastră cu toți cei dragi. Vă așteptăm la noi, La Castel, să celebrați toate aceste momente și să vă delectați cu o selecție atentă a deliciilor culinare, ce are ca scop întreținerea conversațiilor spumoase. Ne vom asigura că veți avea parte de o experiență memorabilă!

Săli potrivite pentru
Aniversări

GREEN VIEW SALON
Potrivită pentru evenimente mari
Capacitate: 400 locuri

Poveştile de dragoste nemuritoare se scriu în paşi de dans în acest cort fantezie, creat special pentru a întări comuniunea om-natură.

Castel Ballroom
Potrivită pentru evenimente mari
Capacitate: 350 locuri

Vă doriți ca momentul uniunii destinelor voastre să fie o nuntă de poveste? Castel Ballroom este scena perfectă pentru ca acesta să aibă loc. Evenimentul vostru va fi cuprins de note elegante, conferite prin designul de excepție, amenajat fară cusur, în cele mai mici detalii.

Terasa Turnurilor
Potrivită pentru evenimente medii si mari
Capacitate: 250 locuri

Prin spațiul vitrat și deschis al acestei săli permitem naturii ce înconjoară locația să pătrundă în spațiul interior și să se împletească armonios cu acordurile muzicii și eleganța designului stabilit pentru evenimentul tău.

Sala Regală
Potrivită pentru evenimentede talie medie
Capacitate: 130 locuri

O sală cu adevărat demnă de orice rege şi regină. Elementele de design interior insuflă acea atmosferă nobilă, pe care o poți găsi într-un cadru regal. Sala va fi mereu amenajată conform dorințelor tale, până la cel mai mic detaliu.

Sala Coloanelor
Potrivită pentru evenimente mici
Capacitate: 50 locuri

Imediat ce vei păși în această sală vei fi cuprins de o atmosferă de o eleganță subtilă, conferită de coloanele ce o susțin şi de elementele de design aerisite. Sala este perfectă atât pentru evenimente corporate, cât şi pentru evenimente mai apropiate sufletului tău.

Formular pentru rezervări evenimente

Ce spun clienții noștri